Turisti paikkoja

Vaihtoehto hiihtomatkalle

Huonon kelin tai lumettoman talven sattuessa alan vankkumattomimmankin harrastajan kannattaa harkita vaihtoehtoista lomaa, vaikka rinteet kuinka houkuttelisivatkin. Maailma on onneksi hyviä matkakohteita pullollaan ja varsinkin kotimaasta löytyy todella hyviä kohteita, joihin kannattaa matkustaa. Hyviä ja mahdollisesti edullisia matkakohteita löytyy tällä hetkellä valtavasti ja niitä kannattaakin hyödyntää.

Kotimaassa matkailu onkin hyvin helppoa verrattuna ulkomaille matkustamiseen. Stressaavat lähtö-, ja tuloselvitykset loistavat poissaolollaan, eikä tarvitse jonottaa laivalle tai lentokoneeseen ja sieltä pois. Kotimaan matkailu voikin olla turvallisempi vaihtoehto, kuin ulkomaille matkustaminen.

Minne kannattaa matkustaa?

Esimerkiksi Lappiin matkustamisen sijasta voisi harkita erilaisia kaupunki kohteita kotimaassa, kuten suurimpia kaupunkeja ja tutkia niiden tarjontaa. Oletko tietoinen millaiset hotellit Helsinki, Tampere, Turku tai esimerkiksi Oulu tarjoaakaan? Tarjonnan kirjo on valtava, alkaen halvoista motelli tyylisistä huoneistohotelleista aina prameampiin luksushotelleihin, joiden palvelut ovat huippuluokkaa.

Isojen kaupunkien etuna on myös palveluiden ja erilaisten tapahtumien helppo saavutettavuus. Voitkin siis lomailla ilman omaa autoa, tai murhetta liikkumisesta, nauttien lomailun huolettomasta vapaudesta, kaiken ollessa lyhyen etäisyyden päässä.

Lumoaako Lappi sittenkin?

Talvikaudella loma Lapissa, ilman hiihtoa on myös yksi varteenotettava vaihtoehto. Yöpyminen Revontulien loisteessa, keskellä puhtainta luontoa, kaukana kaikesta kiireestä, nauttien laadukkaasta ja hyvätasoisesta majoituksesta ja palveluista kuulostaa todella hyvältä vaihtelulta arkeen. Lapissa onkin panostettu kokoajan enemmän ja enemmän turistien houkuttelemiseen ja majoituspaikkojen, sekä hotellien ja ravintoloiden taso onkin noussut huimasti lyhyessä ajassa.

Lappiin matkustaminen on helppoa ja vaihtoehtoja kulkemiseen löytyy runsaasti. Lähtöpaikasta ja mahdollisuuksista riippuen lentäminen, tai junalla tai bussilla matkustaminen vapauttaa ajamisesta, jolloinka voit nauttia koko lomastasi. Voitkin mahdollisuuksien ja budjetin mukaan valita nopeimman tai halvimman vaihtoehdon kulkemiseen.

turisti paikkoja