Laskettelutyyli on katu-uskottava myös vapaa-ajalla

Lasketteluvaatteet ovat tyylikkäitä väriläiskiä, jotka piristävät kätevästi ilmapiiriä. Lasketteluvaatteet ovatkin todella värikkäitä, jotta laskettelijat erottavat toisensa ja esimerkiksi lumivyöryn sattuessa lumen seasta on helpompi erottaa värikkäät vaatteet. Laskettelutyyli on katu-uskottavaa ja säilyttänyt hyvin suosion vuosikausien ajan.

tmb_57205_5094

Miksi lasketteluvaatteet ovat kannattava valinta?

Lasketteluvaatteet ovat todella mukavia pitää yllä. Ne on suunniteltu pitkän aikaa päällä pidettäviksi, joten voit huoletta pukeutua niihin ja pitää niitä päälläsi, silti tuntien olosi mukavaksi. Tyylikkäät lasketteluvaatteet ovat aina muodissa. Lasketteluvaatteet ovat usein värikkäitä ja kuviollisia. Saatkin pysyttyä pitkään muodikkaana, eikä sinun tarvitse miettiä uusien hankkimista. 

Vaatteet suunnitellaan lämpimiksi. Laskettelijoiden on pysyttävä koko päivä lämpimänä lumen keskellä, myös tuulisen sään sattuessa. Lasketteluvaatteet ovat siis loistava valinta, kun haluat varmasti lämpimät vaatteet. 

Voit pukea lasketteluvaatteiden alle monia muita vaatekertoja tai erilaisia vaatteita ja perille päästyäsi, olet säilyttänyt tyylikkäät vaatteet hyväkuntoisina ulkovaatteiden alla. Esimerkiksi pipo on hyvä laittaa ulos lähtiessä päähän ja hiukset pysyvät hyvin, eivätkä mene huonoksi. Esimerkiksi klipsipidennykset pysyvät helposti paikoillaan pipon ja kypärän alla, eikä sinun tarvitse huolehtia niiden kunnosta lasketellessa.

Lasketteluvaatteet ovat kestäviä

Lasketteluvaatteet kestävät sekä aikaa, että kulutusta. Vaatteet suunnitellaankin pitkäikäisiksi ja näin ne ovat myös ympäristöystävällisiä, jos niitä käyttää vuosikausia, eikä hanki jatkuvasti uusia. Vaatteet ovat helppohoitoisia ja niiden materiaalit pyritään yleensä valitsemaan UV-säteilyä hyvin kestäviksi, onhan hangilla hiihtäessä paljon auringonvaloa, joka ei ole materiaaleille hyvä. 

Vaatteet kestävät myös hyvin vettä ja pakkasta. Vesi ei vahingoita kuituja ja voit huoletta pestä vaatteita pesuohjeiden mukaan. Lämpötilan vaihtelut ovat arkipäivää vaatteita käyttäessä ja lasketteluvaatteet kestävätkin hyvin erilaisia säätiloja.