Laskettelun riemua joululomalla

Joululomalla on monelle on tärkeää päästä rakkaan harrastuksen pariin ja joululomalla onkin hyvin aikaa. Laskettelu on loistava keino viettää aikaa ulkona urheillen. Lumi kun on kaunis elementti, joka toivottavasti ei tule häviämään, vaan saamme nauttia siitä talvisin aina!

Miten sitten joululomalla pääsee laskettelemaan? No useimmat hiihtokeskuksien lähellä olevat hotellit saattavat olla jo täyteen varattuja, se ei kuitenkaan estä laskettelusta nauttimista, vaan voit mahdollisesti saada huoneen vähän syrjäisemmästä hotellista tai jopa varmuuden vuoksi varalla olevista hotellihuoneista. Kannattaa siis kysellä josko huoneita olisi vielä jäljellä.

Lapissa on valtavasti erilaisia hotelleja tarjolla ja hiihtokeskuksia on myös paljon. Oletko jo käynyt niissä kaikissa? Jos suosikki kohteestasi ei ole mahdollista saada hotellihuonetta, olisiko jossain toisessa kohteessa tilaa jäljellä? Kannattaa rohkeasti avartaa maailmaa ja käydä myös muissa paikoissa laskettelemassa. Saatat yllättyä positiivisesti!

89c4914d03903d5cdff29215fbf1ee32

Älä unohda Etelä-Suomea

Eteläisessä Suomessa on myös monia kiinnostavia laskettelukohteita ja hiihtokeskuksia, joihin voit tehdä esimerkiksi päiväretken ja tottakai myös löydät niiden lähistöltä majoituksen myös. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto vaikka perheen kanssa käydessä, ettei tarvitse kauhean pitkiä matkoja matkustella.

Jotkut hotellit Helsinki tekee yhteistyötä Etelä-Suomen laskettelukeskusten kanssa, tarjoten edullisempaa hintaa esimerkiksi paketista, johon kuuluu sekä majoitus, että pääsy laskettelemaan.  Näitä kannattaa myös kokeilla hyödyntää, jotta pääset rakkaan harrastuksesi pariin helpommin. 

Etelä-Suomessa on myös paljon enemmän palveluita saavutettavissa. Voit näin ollen esimerkiksi tehdä etätöitä helpommin, lomailun ohessa. Silloin voit käyttää hyödyksi vapaa-aikaasi ja käydä laskettelemassa työpäivän jälkeen. Kausikortti tai pidempiaikainen passi hiihtokeskuksiin tulee usein edullisemmaksi, kuin monta erillistä päivälippua. Kannattaa siis harkita sellaisen mahdollisuuden hyödyntämistä.