Lämmintä ruokaa ja juomaa, kylmässä laskettelun jälkeen

Laskettelu on mahtava harrastus ja kuluttaa paljon energiaa. Hankien ja pakkasen keskeltä onkin mahtavaa tulla sisälle lämpimään ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Pitkän laskettelun tai lumilautailun jälkeen ei välttämättä kuitenkaan jaksa ruveta kokkailemaan suurempia ruokalajeja, vaan haluaisi aloittaa suoraan nauttimaan valmiista lopputuloksesta. Onneksi on mahdollista valmistella ruoka hyvin valmiiksi ennen lasketteluun lähtöä ja näin nauttia takaisin tullessa, pienellä laitolla, herkullisesta ja ravitsevasta ruoasta.

Tauolla nopeaa ja lämmintä juotavaa tai syötävää

Moni ei tule ajatelleeksi miten monikäyttöinen vedenkeitin lopulta onkaan. Vaikka vedenkeittimellä ei suositella lämmitettävän muuta, kuin pelkkää vettä, vedenkeittimen lämmittämällä kuumalla vedellä saa lämmitettyä ja valmistettua monia eri asioita. Kaunis vedenkeitin lasikannulla on myös sisustuselementti, jota ei tarvitse hävetä ja piilottaa kaapin perukoille käytön jälkeen.

Pikanuudelit ovat varmasti lähes kaikille tuttu tuote. Kuuman veden kaataminen nuudeleiden sekaan ja mausteliemen hyödyntäminen on nopea tapa saada lisää lämmikettä. Liemeen voi lisätä vaikka lihapullia, jotka lämpenevät nopeasti ja imevät makua. Näin sinulle jää enemmän aikaa lasketteluun, mutta saat silti täyttävän ja nopean, lämmittävän välipalan.

Esivalmistele helposti illallista varten

Esivalmistelut helpottavat ruoanlaittoa usein valtavasti, mutta eritoten siitä on apua pitkää valmistusta vaativissa ruoissa ja silloin, kun haluaa nopeasti, esimerkiksi juuri pitkän urheilupäivän jälkeen hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Herkullinen ja murea Sous Vide liha on ravitseva, helppo ja proteiinia paljon sisältävä vaihtoehto. Lihan valmistuessa voit esimerkiksi huoltaa varusteitasi tai valmistella lisukkeita ruokaa varten.

Lisukkeet voit myös esivalmistella ennen lasketteluun lähtöä, tai vaikka jo edellisenä päivänä. Näin voit lämmittää ruoat nopeasti tullessasi takaisin ja nauttia hyvin ansaitusta ruoasta.